Plenion24/7

ERP software in de cloud voor installatie- en bouwbedrijven

Cloud - Veelgestelde vragen
Kan ik werken via een mobiel toestel zoals een iPad / Tablet / Smartphone?
  • Er is een heel beperkte mogelijkheid om te werken via deze toestellen. Hier wordt echter geen ondersteuning op verleend.
Kan ik werken via een Linux operating systeem met Plenion Cloud?
  • Er wordt geen ondersteuning geboden voor Linux systemen.
Kan ik werken op mijn iMac / Macbook met Plenion Cloud?
  • De mogelijkheid om te werken via een OS X based toestel bestaat. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar HTML5 via bovenstaand login scherm.
    Anderzijds kan u ook via een externe applicatie werken (minder veilig). Deze applicatie is geheel gratis te downloaden in de app store bij het zoeken naar "Remote Desktop"
    . De mogelijkheden zijn echter beperkter dan het voorziene platform, zijnde Microsoft Windows , en gebeuren over een niet beveiligde lijn.
    Wij bieden hier geen support meer op.

Support
Onze support is steeds bereikbaar tussen 9u en 12u en tussen 13u en 16u00. Uw vragen worden geregistreerd in onze database zodat zij zeker worden behandeld.
Vraagt de oplossing meer tijd dan krijgt u een antwoord wanneer de oplossing voor uw probleem beschikbaar gemaakt wordt.
Support ter plaatse wordt zoveel mogelijk vermeden.
Onderstaand kan u steeds onze online supporttool downloaden en die gebruiken samen met onze supportmedewerkers.
Teamviewer  of Anydesk downloaden.
Disclaimer:
Gelieve er rekening mee te houden dat Vibizz noch haar partners verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor enige schade / verkeerde werking.
Bij het gebruik van Plenion Cloud aanvaardt u de algemene voorwaarden.
Daar elk operating systeem verschillend is behouden wij ons het recht enkel volledige support te verlenen voor een Windows omgeving. De beveiligingsinstellingen van uw computer kunnen afwijken van onze test omgeving / cases.
Indien geoorloofd zullen we een eventueel probleem onderzoeken echter bieden we geen garanties over het al dan niet functioneren van Plenion Cloud op uw pc vóór de eerste ingebruikname.