Plenion24/7

ERP software in de cloud voor installatie- en bouwbedrijven

Onze klanten getuigen over Plenion 24/7
De getuigenissen van grote & kleine klanten in de installatiebranche. Het bewijs dat Plenion24/7 kan ingezet worden in kleine organisaties en perfect kan meegroeien met uw ambities. Deze getuigenissen illustreren dat zowel KMO’s als grotere organisaties vertrouwen hebben in de inzetmogelijkheden van Plenion24/7Een geslaagde symbiose van functionaliteit en gebruiksgemak.

Koud & Warm Klimaplus (Devos Energie), Oudenaarde

Klimaplus groepeert de 4 bedrijven van Devos Groep (Verscheuren, Ampen, Keerman, Devos energie). Meer dan 20 administratieve medewerkers (calculators, serviceplanners, facturatiedienst enz.) organiseren de administratieve taken van service- en installatieploegen. Het ganse Plenion platform in de cloud plaatsen was de beste oplossing om alle bedrijven uit Oudenaarde, Assenede, Ieper te centraliseren op één centaal platform.

Thermoco Antwerpen, Lummen :

Thermoco met vestigingen in Antwerpen en Lummen maakt deel uit van de GDF energie multinational. Het centraliseren van beide vestigingen in één centraal ERP en computing platform was de beste oplossing voor Thermoco. Gemeenschappelijke klanten, uitwisselbare service- en montageteams, uniform artikelbestand maar gescheiden magazijnen. Plenion ondersteund perfect de visie en doelstellingen die men voor ogen had met de nieuw ingevoerde ERP oplossing Plenion24/7

Airco Lemmens, Destelbergen

Nico Lemmens was Plenion klant van het eerste uur. De eerste meeting met Nico ging over efficiënt werken waarbij mobiel werken een draaischijf zou worden. Nico vond het belangrijk als meewerkende zaakvoerder dat zijn administratie (organisatie van de serviceactiviteiten, calculaties, offerte uitschrijven, nacalculatie tot facturatie) vlot ronddraaide.  Na enkele jaren tijd kunnen we concluderen dat Plenion alle verwachtingen heeft ingelost.

Gregoir – DeRaedt

Net als Airco Lemmens eveneens klant van het eerste uur. Paul Gregoir wou reeds jaren geleden overschakelen van papier naar digitaal, deels leverde Paul de visie aan die uiteindelijk onze mobiele toepassingen kenmerken. Zowel calculaties, offertes, afrekeningen van projecten en service doet Paul naast de normale werkzaamheden van zijn bedrijf.
Koeling: Airquality Antwerpen, Calis Geluwe, OptimaCool Aalter ... nog 25 bedrijven…
Hvac: Electro
Domotica & Bouwenbouw: Cegelec, VdzAutomation, EVIP, Goossens Electro, Megavolt,  VanCauter Lede,
Bouw & Renovatie: Dyls Brussel, Catteeu Lo-Reninge, Potrell Roeselare, TopDak, RenoHuis .... nog 8 andere bedrijven