Plenion24/7

ERP software in de cloud voor installatie- en bouwbedrijven

10 Facts over Plenion24/7

1. Wat vraagt Plenion24/7 voor investering?
Een eenvoudig antwoord is het nu eenmaal: volmondig gaan. Een stabiele verbinding met het internet zoals vandaag is voldoende. Geen servers onsite, geen services. Alles wordt gedekt voor het maandelijkse huurbedrag.
2. Kan Plenion24/7 meegroeien met mijn onderneming?
Zeker! Plenion24/7 is de zuster cloudoplossing van Plenion en afgestemd op het comfort die de cloud te bieden heeft. U kunt steeds upgraden naar een hogere versie van Plenion24/7 (starter naar advanced). Een installatie onsite behoort ook tot de mogelijkheden. Plenion wordt gebruikt bij honderden installatiebedrijven, alle kennis is beschikbaar in één van de aanwezig modules.
3. Wat indien mijn internetverbinding faalt?
Een internet verbinding is noodzakelijk om te kunnen werken met Plenion24/7 in de cloud. Er bestaan evenwel oplossingen: zo kan u twee providers kiezen (één provider met een zeer snelle lijn, een tweede provider met een basisabonnement +20 € als backuplijn). Want eigenlijk kunnen we vandaag de dag niet meer zonder een internetverbinding noch voor onze ERP noch voor ons e-mailverkeer en vaak telefonie.
4. 24/7 altijd en overal
Zodra u toegang hebt tot het internet kunt u connecteren op de cloud en hebt u toegang tot uw Plenion24/7. U kan Plenion opstarten op uw PC, tablet en iPad. Hebt u toch omstandigheden waarin internetverkeer onmogelijk is dan kan PlenionMobile soelaas bieden om uw werk offline af te handelen.
5. Kan ik gebruik blijven maken van mijn eigen boekhoudmodule?
Plenion24/7 is gekoppeld met tal van financiële oplossingen in de cloud.  Octopus, ExactOnline, WinbooksOnWeb zijn gereputeerde Belgische oplossingen voor boekhoudingen voor KMO’s.  Bovendien vragen deze cloudoplossingen net als Plenion24/7 geen initiële investering. Daarnaast bestaan nog 11 koppelingen met diverse klassieke financiële toepassingen (zie lijst).
6. Hoe zit het met support ?
Inbegrepen in uw pakket zitten zowel telefonische assistentie, remote support en bugfixing. Supportmedewerkers en consultants met een uitgebreide ervaring kunnen steeds helpen. Bovendien kan u steeds deelnemen aan één van de klassikale opleidingen.
7. Werk een cloudoplossing snel of trager dan een onsite infrastructuur.
In de cloud zal u quasi even snel werken als op een netwerk in uw bedrijf. Indien u evenwel van overal wenst te werken zal u veel sneller werken. Cloud-datacenters hebben immers veel sterke internetlijnen dan u ooit in uw bedrijf zal hebben.  Hierdoor zal u vooral buitenhuis (kantoor, werf, etc) veel sneller werken.
8. Plenion 24/7 en andere cloudtoepassingen zoals GoogleApps en Office365.
Plenion247/7 is standaard geïntegeerd in GoogleApps & Office365. U kan eenvoudigweg bestanden uit Plenion integreren Outlook, Word, Excel etc.  Integratie in verschillende platforms, alsook koppelingen met diverse financiële software toont net aan hoe open het Plenion24/7 platform is. Een garantie dat de keuze steeds bij de klant ligt.
9. Bestaan er andere formules dan Plenion24/7
Plenion24/7 is een cloudplatform. Wenst u evenwel een complete andere formule dan luisteren wij graag naar u.
U wenst een installatie op uw eigen server, aarzel niet, vertel.
www.plenion.be
10. Kan ik op mijn 2 oren slapen met Plenion24/7?
Plenion24/7 maakt volledig gebruik van de cloud. Dat betekent dat er een automatische back-up van uw gegevens wordt genomen. De datacentra waar deze gegevens zich bevinden voldoen aan de allerhoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de meest up-to-date beveiligingstechnologieën en zijn daardoor doorgaans veiliger dan uw eigen server.
11.... Werd op bepaalde vragen nog geen antwoord gegeven?
Neem gerust contact op met ons. info@plenion247.eu of 09 384 89 00